ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

سردار فدوی: دشمنی‌های شیاطین و مستکبرین عالم علیه ایران ‌علنی‌تر شده است

سردار فدوی: دشمنی‌های شیاطین و مستکبرین عالم علیه ایران ‌علنی‌تر شده است جانشین فرمانده‌‌کل سپاه ‌گفت: امروز شیاطین و مستکبرین عالم هرچه بیشتر با هم متحد شده‌اند و با وجود اینکه این موضوع هر روز نسبت به روز قبل بیشتر بروز بیرونی و علنی پیدا می‌کند اما جبهه حق انقلاب اسلامی در موضع قدرت و پیروزی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، آیین تکریم و معارفه فرمانده سپاه فجر استان فارس با حضور سردار علی فدوی جانشین فرمانده‌ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان ارشد استان فارس برگزار شد.

 

سردار فدوی در این مراسم با بیان اینکه به‌لحاظ همدل بودن، هم‌افزا بودن و یکپارچگی، عملکرد بسیار خوبی در سپاه فجر وجود دارد، گفت: سردار غیاثی قریب به 4 دهه در مجموعه سپاه خدمت کرده‌اند و از این به بعد نیز به‌عنوان مشاور فرمانده کل سپاه در ستاد فرماندهی حضور خواهند داشت.

 

وی با تصریح به اینکه "به‌برکت نظام اسلامی و ولایت فقیه از تکلیفمان مطمئن هستیم"، گفت: در طول عمر بابرکت انقلاب اسلامی سپاه هر کجا لازم بوده به‌خوبی محک خورده است و بیش از 40 هزار پاسدار شهید گواه وفای پاسداران انقلاب اسلامی به عهدشان است و امروز نیز دوستان شهدا بر عهدشان با رفقای شهیدشان پایبند هستند.

 


جانشین فرمانده‌ کل سپاه با تأکید به اینکه عنایات خداوند به وحدت کلمه تعلق می‌گیرد و به تفرقه تعلق نمی‌گیرد، گفت: ما مسئول انجام تکالیف هستیم و اگر به‌میزانی که قابل قبول باشد انجام وظیفه کنیم بدون شک خداوند نیز بهترین نتیجه را رقم می‌زند.


وی افزود: امروز شیاطین و مستکبرین عالم هرچه بیشتر با هم متحد شده‌اند و با وجود اینکه این موضوع هر روز نسبت به روز قبل بیشتر بروز بیرونی و علنی پیدا می‌کند، اما مشاهده می‌کنیم جبهه حق انقلاب اسلامی در موضع قدرت و پیروزی و جبهه باطل شیطان بزرگ در موضع شکست و ضعف است.

 

سردار فدوی با ابراز اینکه "باید با حداکثر توانمندی‌ها پای کار برویم"، گفت: این جبهه حق انقلاب اسلامی است که خداوند متعال بهترین نتیجه را برای آن رقم می‌زند، تکالیفی را که به‌عهده ماست انجام دهیم و خیالمان راحت باشد تا امروز نیز پای هر کاری رفتیم خداوند بهترین نتیجه را رقم زده است و بدانیم از پسِ سختی‌ها آسانی می‌آید.

 

براساس گزارش روابط عمومی سپاه فجر استان فارس، در این مراسم سرتیپ‌دوم پاسدار یدالله بوعلی به‌عنوان فرمانده سپاه فجر معرفی شد و ضمن تجلیل از زحمات سرتیپ‌دوم پاسدار سید هاشم غیاثی ایشان طی حکمی از طرف سردار سلامی به‌عنوان مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار